Najnovšie recenzie zo sekcie Televízne antény DVB-T a DVB-T2
- Pekná, malá bez drôtov pasuje mi k tv
- Je slabšia ako predošlá... Anténková čo ma 30Db je oveľa lepšia... A pritom vyrobca udava ze ma 43Db. Vracat ju u nebudem ale som sklamaný....
- Jedine design a nízka cena
- Nekvalitný zosilňovač, veľký šum
- Napriek dobrému signálu kvôli vysokej chybovosti signál neustále kolíše a obraz vypadáva
- Nepomohlo ani umiestnenie vonku
Radšej si kupujte smerové antény. Nekvalitné zosilňovace všetko pokazia. A keď treba, tak jedine ladené, zoslňovače.
super antena
- Rozmer
- Nepouzitelna,ci so zosilovacom,alebo bez,asi chybny kus,mala prutova antena je na tom lepsie.(40km od vysielaca)
Neodporucam..
- Možnosť napájania priamo z usb televízora
- nic
- zly cinsky vyrobok.
- na metrovy kablik som chytil tu istu kvalitu a aj silu ako s touto antenou. fakt len hracka pre deti
- Mala lahka nic zlozite hned nasla 10normalnych sloven a ceskych programov a to mi staci,spokojnost,kupila som ju na zaklade odporucani,treba spravne namontovat,na prednej casti domu nič,a na,zadnej časti domu super,obraz kvalitny,neseka.odporučam kto nema možnost satelit alebo kablovku,alebo na chatu
- Zatial sme ju netestovali ked pršalo,čiže neviem posudit
- zaujímavý vzhľad
Na miestny vysielač s nepriamym výhľadom som ju skúšal v dvoch lokalitách (cca 2km od seba). Anténa si musela teda poradiť s odrazmi. V jednej lokalite stačilo len vystrčiť z okna aj napriek tomu, že okno bolo úplne opačne ako vysielač. V druhej lokalite, kde prekážkou bolo malé úbočie a stromy bol veľký problém nájsť dobrý príjem. Obdobne som skúšal anténu na diaľkový príjem (poľskú televíziu). Lokalita s dobrým výhľadom na druhom poschodí mala dobrý príjem aj izbe so zatvoreným oknom. Avšak na prvom poschodí, kde boli prekážkou stromy sa nenaladilo nič. Ako poslednú lokalitu na poľské programy bolo miesto v doline s hustým porastom stromov. Prednastavený prijímač nemal žiadny signál. Lokalita - Trstená.
- Ľahká, celkom dobrý príjem.
- Dve skrutky pretočené.
Za tú cenu výborná (smerová) anténa. Obsahuje aj zosilňovač. Zopár detailov (2 pretočené skrutky) nezhoršujú celkovú kvalitu. Teda aspoň pre mňa.
- svieti modra kontrolka viac ako má ...
..vyborne nahradil satetit,nakolko nas blok sa zatepluje a potreboval som rychle riesenie.Produkt by som odporucil,vyborna vecicka na chatu aj v takych pripadoch ako som mal a potreboval rychle riesenie..
- V oblasti kde byvam to nepomohlo
- nekvalitné spracovanie
- Dobry produkt, cena zodpoveda kvalite
- vhodná antena aj na miesta so slabším príjmom
nekupovat,je to hracka.
- Lepšia ako vivanco 400 a o dosť....LTE filter! Dobrý zisk,problém vyriešený! Chytám všetky dostupné Slovenské aj České multx.Jedna kocka za mesiac:-)))
- Nedá sa napájať priamo od set-top-boxu ale len vlastným adaptérom!Takže musí byť v blízkosti elektrická zástrčka.
Už som chcel montovať vonkajšie antény ale prekvapila a to som tomu dával tak 10%.Anténa použitá v Skalici.
- Nemáš? No ty si pekný debil.
Ešte to nemám tak neviem.
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »