Najnovšie recenzie zo sekcie Televízne antény DVB-T a DVB-T2
- Výborný zisk antény bez nutnosti smerovania na vysielač.
Nie je nainstalovana anténa tak ako má byť
- dobré slúži svojmu účelu
Výhodný nákup antény DVB T2 - MPEG4
Zatiaľ som tovar neobdržal ani nemám žiadnu informáciu o stave objednávky resp. o stave zásielky.
kvalitná izbová anténa
- ešte v testovaní
Je to super produkt
- Je to pasívna DVB -T/T2 anténa, chcel som takúto anténu k blížiacemu sa prechodu - prelaďovaniu.... anténu vhodnú pre vzdialenosť od vysielača cca 0-5km - táto anténa mi to dokonale zabezpečila - tak je navrhnutá ( uvádza sa ako vhodná na túto vzdialenosťj ) a ona to spľňa, na túto blízku vzdialenosť má ozaj dobrú citlivosť, zatiaľ v poriadku, mám ju v činnosti iba 9 dní , zatiaľ moja max. spokojnosť :) dokonca som na ňu chytil aj kanál, ktorý mi asi pred 4 mesiacmi z ničoho nič prestal fungovať s predchádzajúcou aktívnou DVB-T anténou, na ktorej som ho chytal niekoľko rokov. Nedokázal som ho nijako naladiť ( pri zohľadňovaní sily a kvality daného kanála)........Vivanco TVA 3020 mi to chytá bez prolémov v sile aj kvalite a aj ostaté kanály - vrelo odporúčam na takúto vzdialenosť
pri mojich očakávaniach nič
- dobry signal
- rýchle nadobudnutie objednaného tovaru - bezproblémové sprevádzkovanie
Tento produkt som ešte neodskusal mám ho ako zálohu
Výborný príjem, ľahké nastavenie antény.
- Jednorázová platba, žiadne mesačné poplatky. A programy ktoré mi vyhovujú žiadne zbytočne programy, ktoré aj tak nikdy nepozerám
- veľmi dobre chytá tv signál
dobrý pomer ceny a výkonu
- slabsia na prijem niektorych kanalov
OK
- ok
- Je
- Spoľahlivá anténa jednoduché pripojenie dobrý signál do 70km
rychla inštalacia programov,signál 98 čo je super ,HD to ma,takže som spokojny,kupil som ho aj ked nemal ani jednu recenziu a nelutujem,inštalacia programov na prvý pokus čo som nečakal,cena dobra
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »