Najnovšie recenzie zo sekcie Televízne antény DVB-T a DVB-T2
- Maléa vykonne
- Tenký kábel od anteny
Pracuje dobre. Menší rozmer.
- Nefunguje ako má zamerá len 4 stanice na kus drôtu mám 30 programov
Chytilo mi to viacero kanálov, čiže funguje správne, akurát na staršie príjimače je ešte potrebný dekoder, inak bude zvuk, ale obraz nie.
- Splnil účel
- Prináša kvalitný prenos tv signálu cez koaxiálny kábel, oproti pôvodnými tv zásuvkami.
- Rychle dodanie
- Dobrá cena
- Pekný moderný dizajn
- Výborný príjem maďarských programov v pohraničí (DVB-T2 / HEVC)
- Nefunguje na slovenské programy cez steny (vysielajú vo vertikálnej polarizácii)
- Dodávaný kábel je dosť krátky (nutnosť použiť predĺženie)
Anténu používam v príhraničnej oblasti. Maďarské programy chytá bez problémov a vo výbornej kvalite (16 staníc vrátane rádií), keďže okno z izby smeruje na vysielač. So slovenskými stanicami bol však problém kvôli orientácii izby a tieneniu stien, signál cez celú budovu neprešiel, navyše slovenské vysielače fungujú vo vertikálnej polarizácii. Dodávaný kábel je krátky, musel som použiť predĺženie a umiestniť anténu horizontálne na vrch skrine. V meste blízko vysielača s priamym výhľadom bude určite fungovať skvele."
- Kvalitná anténa
- Výhodný pomer cena / kvalita
- Výborný signal
- Dizajn
- Zosilňuje a obraz nekockavie
- Dlhý kábel - nevedel som ho skrátiť, nemám konektory.
Uvidím ako prežije zimné obdobie.
- chýba rozvod na pripojenie koaxialu
- plastova skrinka na pripojenie je prázdna
Bez toho sa nedá pripojiť koaxial
- výrobca uvádza do 100 km, pravda je taká že pri náročnom teréne je slabá anténa
výrobca uvádza do 100 km, pravda je taká že pri náročnom teréne je slabá anténa na vzdialenosť 75 km
Ide
Ok
- splnil požiadavky, funguje dobre
- Žiadne kanále
- Rýchle dodanie a kvalitný tovar
- pohodlná montáž
- Veľmi pekné dielenské spracovanie
- Chýba gumové tesnenie F konektora
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »