Najnovšie recenzie zo sekcie Televízne antény DVB-T a DVB-T2
- Funguje bez problému
Nic. Možno veľkosť. Pre mňa to nie je problém
Cena, prevedenie
Dobry prijem signalu.
Anténa namontovana v horách. Už som ani nedúfal že tam bude signál. Anténa našla signál v dobrej kvalite. Som maximálne spokojný.
- Malicka no super anténa výkonná.
- Odporúčam produkt
- Žiadna nevýhoda
Áno
- rozmer.
- Chytá všetky multiplexy
- H/V polarizácia
- 360° prijímací uhol
- 5G filter
- Výkonný zosilňovač (adaptér)
- Dobry prijem signalu, byvam bliko GA a v pohode chyta cca 20 tv stanic v SK a HU jazyku
- Ľahka montaz
- Zaujimavy design
- Zatial , po tyzdni pouzivania - nenachadzam
Anténa je stará klasika,ale priložený napájací zdroj zosilovaca je úplný brak!
Po nasadení f konektora sa odlomil z plošného spoja celý protikus f konektora!!!
Po rozobratí zdroja som ho celý radšej hodil do koša,a anténu som napajal iným zdrojom.
- malá
- dobrá kvalita obrazu
- dostatočná dĺžka kábla
- magnet na spodku antény
- nízka cena
- cez anténu našlo všetky TV kanály
dobrý dizajn, funguje dobre
Mám problémy so signálom, keďže bývam v chatovej osade, priamo v lese....vyskúšal som aktívne antény so zosilňovačom a adaptérom.....ale ten obraz sa nedal sledovať....
Vyskúšal som túto anténu bez adaptéra, čiže pasívnu anténu......a je to jedna báseň :)
Spokojnosť a za prijateľnú cenu !
- Ok
- V mieste kde som v minulosti nemohol chytiť dobrý signál so starou anténou (Záhradkárska osada vo Zvolene) som s touto anténou signál chytil bez problémov.
- túto anténu som si zakúpil ku RTL-SDR a je dosť dobrá
- anténa je 75 Ohmová a RTL-SDR 50 Ohmový, avšak pre príjem to nerobí problém - akurát prídete o veľmi-veľmi-veľmi slabé signáli.
Anténa je super, avšak je 75Ohmová a RTL-SDR má 50Ohmový vstup, ale pri príjme(RX) to veľmi nevadí - síce prídete o nejaké veľmi slabé signály, avšak nemusíte platiť mnoho desiatok EUR za prevodník 75 Ohm to 50 Ohm, alebo ušetríte mnoho desiatok EUR, lebo nebudete kupovať anténu RX-TX. TX=vysielanie a moje RTL-SDR vysielať nevie. Takže táto anténa mi splnila moje očakávania.
- Jednoduchá montáž
- Kvalitný obraz vďaka dobrému zosilneniu signálu.
Možno budú niekomu vadiť väčšie rozmery antény, ale nepokladám to za nevýhodu.
- sifgnal
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »