Najnovšie recenzie zo sekcie Televízne antény DVB-T a DVB-T2
- Slabý prijem
- Dobry prijem
Anténa zatiaľ išla ,spokojnosť s cenou
Ešte som nestihol vyskúšať-namontovať.
- lacná,dobrá anténa
- LTE filter
- tenší drôt
V Púchove na ňu chytám v horizontálnom nastavení , natočenú na západ všetky slovenské multiplexy a hlavné české.Bežné slovenské tv stanice a viac ako 20 českých(ČT,NOVA,PRIMA,BARANDOV ....)+rádio stanice.
- pekný a zaujímavý dizajn
- ľahká montáž rýchla montáž aj bez náradia
- kompletné potrebné príslušenstvo k inštalácii / okrem držiaku
- príjem je OK
- vše smerovosť nie je potrebné natáčanie
- spracovanie je na veľmi dobrej úrovni
- spokojnosť doporučujem
- dobrá poveternostná odolnosť
- trochu drahšia
- Vynikajuci prijem signalu
- LTE/G4 filter
Vynikajuca antena.
I napriek tomu, ze mame v lokalite silny signal, jeho kvalita je miziva(tak to ohodnotil televizor pri ladeni). Povodna DVBT antena zacala stracat svoju funkcnost zhruba 2 mesiace pred kupou Evolveo Jade 3 LTE a zhruba tyzden pred kupou uz nebolo prijimat televizne vysielanie vobec.
Instalacia novej anteny bola lahka a uplne cisty obraz nabehol uz pri prvom skusobnom zapojeni kedy bola antena polozena na zemi v izbe vedla televizora a navyse este aj polozena naopak(spicou k zemi). Antenu som i tak umiestnil na povalu nakolko je dost velka a v izbe by posobila rusivo.
- Malé rozmery
- Kvalitná konštrukcia
- Dobré materiály
- Pekný design
- Náročná anténa na presné smerovanie.
Musel som nasmerovať antény pomocou aplikácie, podľa presných gps súradníc. Nedá sa to len tak (od oka), ako pri širokopásmovej (sieť) antény. Zisk dobrý, ale aj tak doporučujemem použitie zosilňovača signálu.
Antena velmi dobre prijma signal - zatial najlepsia antena aku som mal. Signal nie je ruseny ani pohybom pred antenou. Som velmi spokojny
- výborné parametre aj z hľadiska diaľkového príjmu
- Super príjem, veľa kanálov, nenáročná inštalácia, vhodné na 2 TV súčasne
- nekompatibilne s Hifi systemom
- 1 typ kabla v krabicke
- Dokonale naháňa jednotky a nuly.
- S filtrom LTE
- Jednoduchá montáž
- H/V polarizácia
- Pomerne vysoký zisk na rozmer.
- to čo je na anténe čierne-radšej mohlo byť inej farby-lebo slnko.
Proste paráda.
Anténa je vhodná iba pre príjem signálu na krátke vzdialenosti od vysielača . Rozhodne nie je vhodná na diaľkový príjem TV signálu .
antena dobra ale nevhodný typ koncovky
ešte som to nevybalil.
dobrá kvalita signálu
- malé rozmery, malá hmotnosť
- Zisk antény (49dB) je nižší ako u antény sieťovej
Zatiaľ som spokojny
Skúšal som ju v meste Prešov a na DVB-T som chytil len 5 alebo 6 programov aj to sekali a signál bol len na 30% takže sa nedala používať..
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »