Poradňa Televízne antény DVB-T a DVB-T2


Autor: Elias Blascak | Vložené: 06.03.2024 000 15:33 | Témy: Poradňa Televízne antény DVB-T a DVB-T2

Elias Blascak

Na kolko stanic mi staci izbova antena na Dubnik .

Mam HDTV je potrebny pre pohodlnejsie nastavovanie aj setoBox. Na Telekom je teraz katastrofa. Musim mierit ovladacom na setoBox ak s puskou a trva aj dve min nez mi to kolecko nacita iny kanal. Zobrali zaujimeve kanaly a dali uplne hluposti. Dubnik je na VS a ja som v PO vzdialenost 15 km max Pred sebom nemam prekazku. Ake stanice vysiela dubnik a okolie? Dakujem a pekny den.


  • 6. marca 2024 - Oficiálny zástupca obchodu Sat. technika Ellano.sk

    Dobrý deň.

    Pri použití izbovej antény závisí efektivita a počet prijímaných staníc od niekoľkých faktorov vrátane presnej lokality, kvality antény a prípadných prekážok v okolí. Keďže ste vzdialení max 15 km od vysielača a nemáte pred sebou žiadne prekážky, mali by ste byť schopní prijímať signál dobre.

    Výborná izbová anténa je napr. táto: https://www.heureka.sk...

    V oblasti Dubníka a okolia sú dostupné rôzne televízne stanice, vrátane HDTV, odporúčame pozrieť túto stránku: https://www.satelitnatv.sk...

    Pokiaľ ide o použitie set-top boxu, ten by mohol zlepšiť pohodlie pri nastavovaní a prechádzaní medzi kanálmi, najmä ak máte problémy s priamym ovládaním televízora alebo ak váš televízor nepodporuje niektoré nové vysielacie štandardy. Set-top box môže tiež ponúknuť ďalšie funkcie, ako napríklad nahrávanie programov alebo prístup k interaktívnym službám.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (2)
    • Nie

    reagovať na odpoveď

Odpovedzte na otázku Na kolko stanic mi staci izbova antena na Dubnik .